Механік назвав 3 речі, які допоможуть удвічі збільшити термін служби автомобіля

Досвідчений автомобільний механік Скотті Кілмер розкрив секрет, як удвічі збільшити термін експлуатації свого автомобіля. Для цього знадобиться лише три речі.

Йдеться про трансмісійну рідину, моторне та трансмісійне мастило. Механік із 55-річним стажем запевняє, що правильне їх використання врятує ваш двигун від передчасної поломки. Кілмер підкреслив, що моторне мастило слід підбирати уважно, оскільки сучасні двигуни дуже вимогливі. Не варто використовувати занадто легке або надто важке мастило, якщо двигун їх погано переносить.

Також Кілмер рекомендує міняти мастило та масляний фільтр кожні 6500 – 8000 кілометрів пробігу. Якщо автомобіль використовується рідко, слід робити це не рідше одного разу на рік.

Трансмісійну рідину також слід регулярно змінювати, незважаючи на запевнення дилерів, що ця рідина одна на все життя. Механік нагадав, що будь-яка рідина згодом забруднюється. Він рекомендує змінювати трансмісійну рідину через кожних 60-65 тисяч кілометрів.

Навіщо водії тримають у машині кондиціонер для волосся

Окремо Кілмер наголосив на необхідності заміни трансмісійного мастила. Його слід міняти у спеціальних рукавичках через специфічний запах, що в’їдається в шкіру.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти