3 помилки природи: найгірші французькі авто, які потрібно обходити стороною

Французький автопром багатий своєю різноманітністю, авто місцевого виробництва цінуються по всьому світу. Однак є у тамтешніх автобрендів і невдалі дітища. Експерти назвали три найгірші французькі авто, які рекомендується обходити стороною.

1. Peugeot 1007

Міні-паркетник уперше побачив світ у 2004 році. Компактне авто мало підкорити любителів міських поїздок, але скромні технічні характеристики та сумнівний дизайн стали причинами неминучого провалу моделі.

Двигуни Peugeot 1007 часто виявлялися недостатньо потужними навіть для міських поїздок, а унікальні дизайнерські рішення (як розсувні двері) створювали більше шкоди, ніж користі.

2. Renault Avantime

Спроба об’єднати атрибути купе та мінівена обернулася провалом для Renault у 2001 році. Автомобілісти не оцінили нововведення, вважаючи модель непрактичною. Потужні двигуни також не вразили водіїв, які не могли витиснути з них потрібну продуктивність у потрібний момент.

3. Citroen C15

Цю модель Citroen часто називають комерційним фіаско. Авто, яке мало зробити фурор у сфері комерційних перевезень, але недолік внутрішнього простору, застарілий дизайн і скромна потужність двигуна поставили хрест на амбіціях виробника.

Джерело Avtosota
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти