10 кращих позашляховиків вартістю до 15 000 доларів

Високі ціни на автомобілі вносять корективи на ринку. Прагнення заощадити штовхає українців на вивчення машин із пробігом. Те саме стосується і позашляховиків, які стають дедалі популярнішими в країні.

Експерти порталу KBB підготували список із 10 найкращих уживаних автомобілів у сегменті SUV, які можна купити до 15 тисяч доларів.

1. Honda CR-V 2014

У будь-якому конкретному році Honda CR-V є одним із найпопулярніших компактних кросоверів на ринку, і на те є вагомі причини. Він зручний, ефективний, практичний та добре оснащений за свої гроші.

2. Toyota Highlander 2012

У 2012 році Хайлендер середнього розміру 3-рядний позашляховик для сім’ї, з місткістю до семи місць, практичним і просторим салоном. У нашому бюджеті повинні бути доступні як 4-циліндрові моделі, так і V6 двигуни, але вам доведеться вибрати V6, якщо ви хочете повний привід.

3. Honda Pilot 2014

Honda Pilot 2014 року випуску, являє собою 3-рядний позашляховик середнього розміру, розрахований на вісім пасажирів, але має розумні зовнішні розміри та гарну автомобільну керованість.

4. Toyota RAV4 2013

Toyota RAV4 є одним із постійних фаворитів серед компактних позашляховиків та одним з найпопулярніших автомобілів загалом.

Навіщо водії тримають у машині кондиціонер для волосся

5. Subaru Forester 2015

Якщо вам потрібен компактний позашляховик, але вам також потрібно трохи більше, ніж звичайні позашляхові можливості, Subaru Forester 2015 року випуску може вам відмінно підійти. Завдяки стандартній системі повного приводу і великому дорожньому просвіту Forester може їздити там, де не можуть багато кросоверів.

6. Mazda CX-5 2015

Mazda CX-52015 року випуску є спортивною альтернативою CR-V та RAV4, пропонуючи економічні двигуни та безліч практичних рішень.

7. Ford Edge 2015

У комфортабельному кузові позашляховика на 5 осіб поєднуються стиль та практичність.

8. 2017 Mazda CX-3

Шукаєте малолітражний кросовер, яким так само приємно керувати, як і моделлю преміум-класу? Подивіться на Mazda CX-3 2017 року випуску, яка повною мірою успадкувала динамічну керованість Mazda.

9. Hyundai Tucson 2018

Hyundai Tucson 2018 випуску оснащений безліччю стандартних технологій, економічний у витраті палива.

10. Nissan Rogue 2016

Модель з опціональною повнопривідною системою і третім рядом сидінь, що є рідкістю в сегменті компактних SUV.

Джерело KBB
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти