Названі моторошні наслідки довгого простою автомобіля

Багато автомобілістів наївно вважають, що якщо довго не користуватися машиною, то нічого поганого з нею не станеться. Однак насправді виявляється, що через це можуть настати просто моторошні наслідки — автомобіль стане непридатним для використання.

Перше, на що звертають увагу експерти – розрядка акумулятора. У разі відсутності активного використання батарея вийде з ладу за півроку.

Наступний і більш небезпечний фактор простою авто – іржаві гальма. Корозія спаює між собою диск та колодки, що негативно впливає на процес гальмування.

Тиск у автомобільних шинах має розподілятися між різними точками. У разі тривалого простою колеса просто спустять. Також можливе утворення гриж на камерах, що може призвести до вибуху покришки.

Якщо залишити в паливній системі бензин або дизель, вони можуть зіпсуватися через 3-12 місяців. Паливо стане в’язким та заб’є паливний насос.

Також у разі тривалого простою може загуснути моторне мастило. При постійній експлуатації автомобільне мастило розподіляється по вузлах і не встигає загусати.

Джерело progroshi.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти