Названо 5 кращих дизельних двигунів: довго служать і не підводять

Всі знають, що двигун є ключовим агрегатом в автомобілі, а значить, до його підбору слід ставитися максимально серйозно. Стосується це і дизельних моторів, які, як і раніше, дуже популярні серед українців.

Експерти SUVNews виділили п’ять силових установок на дизельному паливі, які можна назвати найкращими на ринку.

Volkswagen 2.0 TDI

Ця силова установка активно застосовується у моделях концерну Volkswagen. Її хвалять за надійність, динаміку та ефективність. Моторна гама існує у діапазоні від 110 до 240 к. с.

Mercedes-Benz OM642

Цей V6 двигун чудово проявляє себе в різних моделях Mercedes-Benz. У нього висока віддача, надійність та комфортна робота. Гранична потужність таких двигунів складає 313 к. с.

Навіщо водії тримають у машині кондиціонер для волосся

BMW B57

Автомобілі BMW з таким двигуном хвалять за високу динаміку та паливну ефективність. Окремо експерти наголошують на роботі технологій BluePerformance, які регулюють рівень викидів. Потужність двигунів BMW B57 варіюється від 150 до 400 к. с.

Ford 2.0 TDCi

Зустрічається у багатьох автомобілях концерну Ford Group. Експерти звертають увагу на хорошу динаміку та ефективність двигуна. Потужність від 120 до 240 к. с.

Audi 3.0 TDI

Масово застосовується при конструюванні різних моделей автомобілів Volkswagen Group. У даної силової установки хороша продуктивність і зручна робота. Зустріти можна різні варіації двигуна від 218 до 347 к. с.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти