Експерти назвали найненадійніший японський автомобіль: суцільний головний біль

Існує усталена думка, що японські автомобілі за умовчанням дуже надійні та довговічні. Проте експерти Carscoops мають із цього приводу свою думку.

Зокрема, вони склали свій антирейтинг найменш надійних автомобільних японського виробництва. Для багатьох стало несподіванкою те, що лідерство в ньому було віддано популярній моделі Mazda RX-8. Як з’ясувалося, на автомобіль активно скаржаться через необхідність надто частого обслуговування. Міняти апексні ущільнення у роторному двигуні доводиться набагато раніше, ніж у більшості інших моделей. Ця та багато інших проблем перетворюють експлуатацію автомобіля на справжній головний біль.

Також до антирейтингу потрапили автомобілі Nissan, а саме Rogue, Pathfinder та Infiniti QX60. Всі вони доставляють проблеми власникам через свою ненадійну безступінчасту трансмісію. Найгірша ситуація у оригінального Nissan Murano, де ремонтувати варіатор немає сенсу, його можна лише замінити.

Часто водії скаржаться на такі моделі, як Toyota GR86 та Subaru BRZ. Серед нарікань лідирують негативні відгуки про двигун спорткарів.

Джерело Carcoops
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти