Експерти назвали 3 німецькі кросовери, які частіше за інших ламаються

Всім відомо, що німецький автопром славиться своєю якістю та надійністю продукції. Разом з тим є серед автомобілів, що ним випускаються, ті, які ламаються частіше за інших і псують репутацію своїм відомим брендам.

Такі машини багато автомобілістів помилково вважають надійними та довговічними. Таким чином, повіривши в бренд, вони потрапляють у свого роду пастку, яка забирає у них час, гроші та нерви. Застерегти водіїв від вибору неякісних та ненадійних німецьких авто вирішили експерти видання “SUVNews”, які вивчили скарги автовласників та виділили 3 німецькі кросовери, які ламаються частіше за інших.

Volkswagen Tiguan

Деякі покоління популярного кросовера сильно виділяються серед інших через проблеми з трансмісією та електронікою. Також спостерігаються неполадки системи охолодження та кондиціювання повітря.

BMW X5

Дуже вимоглива по обслуговуванню та ремонту модель має додатково проблеми з пневмопідвіскою, трансмісією та гальмівною системою.

Mercedes-Benz GLC

Серед численних одиниць авто даної моделі, що випускаються на ринок, часто зустрічаються екземпляри, що мають хронічні проблеми з гальмами і пневматичною підвіскою.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти