Стало відомо, які автомобілі можуть собі дозволити представники різних професій в Україні

Купівля автомобіля – справа недешева. Далеко не кожен українець сьогодні може дозволити собі придбати навіть стару машину. Якщо ж мова йде про купівлю транспортного засобу, то часто людям доводиться відкладати на цю покупку частину свого доходу довгі місяці.

На популярному порталі пошуку роботи Work.ua підрахували, які автомобілі сьогодні можуть дозволити собі купити представники різних професій в Україні. Для цього вони взяли середній розмір заробітних плат у відповідних вакансіях, а також застосували метод бюджетування 50/30/20, яким 20% доходу можна відкладати на заощадження.

Зокрема, було встановлено, що представники таких професій, як інженер-технолог, редактор, геолог, HTML-дизайнер, менеджер, SMM-менеджер та фрезерувальник отримують у середньому в Україні 19 тисяч гривень. Відповідно через два роки вони можуть накопичити 91 200 грн, через три – 136 000 грн.

На цю суму можна розраховувати на покупку авто марок Volkswagen, Skoda, Seat, Chevrolet, Daewoo, Opel, Toyota, Daihatsu, Scion та Subaru.

Маркетолог, за спостереженнями працівників Work.ua, у нашій країні заробляє близько 25 тисяч гривень. А значить, за два-три роки зможе накопичити 120 000 – 180 000 грн, чого вистачить на покупку уживаного Skoda, Seat або Volkswagen.

Ріелтори в Україні заробляють у середньому 35 тисяч гривень і за два-три роки можуть накопичити 4,5-6,9 тисячі доларів. Їм можна придивитися до моделей корейських автобрендів – Hyundai та KIA.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти