Механік із 55-річним стажем назвав 3 авто, які варто купити, доки вони не подорожчали вдвічі

Відомий американський блогер і письменник, механік із 55-річним стажем Скотті Кілмер назвав 3 автомобілі, які найближчим часом через свою надійність стануть популярними і значно зростуть у ціні. Він закликав охочих знайти хорошу машину, купити одну із зазначених моделей зараз, щоб надалі не втратити грошей.

У трійку найкращих авто, на думку Кілмера, увійшли виключно моделі від японської марки Toyota. Дві з них є гібридними, на них стрімко зростає попит через брак на ринку електрокарів, що стали вкрай популярними.

Перш за все блогер рекомендував гібридний седан Toyota Camry, який він назвав вкрай надійним. Кілмер звернув увагу на наявність у авто цілих чотирьох режимів їзди, включаючи спортивний та повністю електричний.

Штрафують за фактом зупинки: як не стати жертвою хитрого трюка поліції

Наступне авто, яке порадив американець, Toyota Venza. Кілмер заявив, що ця модель така ж надійна, як Camry, але у кузові позашляховика. Авто може похвалитись відмінною продуктивністю, але при цьому має незначну витрату палива.

Третім авто від досвідченого механіка став Toyota Sequoia 4×4. Його Кілмер охарактеризував так: “Це повнопривідні машини з двигуном V8, які можуть працювати вічно”.

Джерело The Sun
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти