Названі дешеві альтернативи для 3 популярних кросоверів

При виборі кросоверів багато недосвідчених автомобілістів в першу чергу звертають увагу на марку авто, вважаючи іменитий бренд показником якості та надійності машини. У той же час на ринку може бути маса менш відомих, але іноді навіть дешевих та якісніших авто.

Експерти видання MotorBuiscuit вивчили пропозиції на ринку, а також відгуки власників кросоверів, щоб запропонувати своїм читачам дешевшу. альтернативу 3 популярним моделям.

Так, замість розпиареного Mitsubishi Outlander Sport пропонують купити Hyundai Kona. Японець має жорстку підвіску та низьку продуктивність двигуна за свої гроші. Кореєць більш комфортний і виглядає симпатичніше.

Альтернативою Ford EcoSport, який також не відрізняється високою продуктивністю силової установки та демонструє низький показник безпеки, експерти назвали Kia Soul. Останній має великий обсяг простору в салоні, добре оснащений та безпечний.

Третім кросовером, який можна замінити, став Dodge Journey. У нього лише один варіант двигуна, який ще й малопотужний. Замість цієї моделі пропонується купити Ford Edge.

Джерело uamotors.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти