Названі авто, які рідко ламаються та дешеві в обслуговуванні

При покупці автомобіля експерти рекомендують орієнтуватися не тільки на вартість самого транспортного засобу, але і на його надійність, а також витрати на обслуговування. Нерідко в процесі експлуатації власникам доводиться витрачати на утримання машини не менше, ніж вони заплатили за покупку.

Інженер ДП “Укрметртестстандарт” Денис Черниш пояснив, які автомобілі найрідше ламаються та дешеві в обслуговуванні. Він пояснив, що в машинах з двигунами внутрішнього згоряння багато елементів, що труться і обертаються, які, як правило, і зношуються частіше.

Якщо ж ви вирішите купити авто на ДВЗ, слід звернути увагу на машини з переднім приводом із звичайними 4-циліндровими атмосферними, 8-клапанними двигунами, які не оснащені системами стабілізації, антиблокування при гальмуванні та кондиціювання. До таких авто експерт відніс Daewoo Lanos та Chevrolet Aveo до 2006 року. Черниш пояснив, що в подібних машинах «нічому ламатися», а якщо це станеться, то на ринку буде достатньо потрібних запчастин за доступною ціною.

Водночас він зазначив, що найдешевшими в обслуговуванні є електричні автомобілі з найпростішою балковою підвіскою. Черниш зазначив, що в електрокарах немає такої кількості систем та технологій, як у авто з ДВС, тому вони рідше ламаються.

Джерело Економічні новини
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти