На якій АЗК можна якісно заправити не лише автомобіль, а і себе?

Коли вирушаєш на автомобілі в довгу дорогу потрібно планувати не лише свій маршрут, а й карту АЗК на яких ти можеш заправити автомобіль, а також смачно поїсти. Адже брати з собою їжу з дому то вже зовсім “моветон”, та і навіщо це робити, якщо є АЗК де можна поїсти ситно і смачно, як вдома.

“ТвояМАШИНА” в особі головного редактора Олени Шкурко відправляючись в далеку дорогу Україною точно знала де буде їсти, адже в додатку національної мережі UPG побачила, що на АЗК з’явилося оновлене меню.

На смачний обід мене двічі запрошувати не потрібно, тому як тільки я побачила на трасі АЗК UPG, я відразу заїхала пробувати новинки.

В дорозі я була з самого ранку, тому на обід мені хотілось чогось корисного, ситного та смачного. І хоча хот-доги в ресторані VIVO café дуже смачні, а гамбургерів аж сім видів, я пообіцяла собі, що оберу щось новеньке.

Від різноманітності меню очі просто розбігаються, тут тобі й гарячий борщик і варенички й карпачо з яловичини для гурманів. Взагалі мені подобається, що на АЗК UPG можна не просто перекусити, а й повноцінно насолодитись їжею зручно розмістившись за столиком.

Мені було важко вибрати щось одне, але в підсумку мій вибір пав на кебаб яловичий з булгуром. Через те, що ресторани VIVO café – це підприємства повного циклу, то страву тут готують виключно зі свіжих, ретельно підібраних продуктів, ще й із-під ножа.

Поки чекала на свій обід встигла ознайомитись з оновленим меню та побачити багато новеньких страв та десертів.

Якби я була дитиною, то неодмінно замовила б для себе новинку – “Дуже дорослий бокс” в якому на вибір можна обрати Кідс чізбургер або Кідс нагетс. Виглядає ну дуже апетитно.

А якби заїхала зранку, то скоріше за все обрала б Боул з тунцем і кіноа, або Боул з яловичиною і кіноа.

VIVO café на АЗК влаштовано дуже зручно, окремою зоною, тому під час очікування я мала можливість відпочити та насолодитись видами з вікна. Столи стоять відокремлено один від одного, тому ніхто з відвідувачів не порушує особистісний простір.

Коли мою страву принесли я була здивована подачею і навіть на хвилинку забула, що я на АЗК, біля траси, а не в центрі міста в кафе.

Кебаб яловичий з булгуром не тільки чудово виглядав, але ще й був смачним та ситним. І хоча мені обіцяли смак як вдома, я отримала страву ресторанної якості, бо вдома мене так вишукано ніхто не годував і не годує.

Поки я сиділа в кафе, помітила на екрані пропозицію кави з морозивом і не змогла відмовити собі, щоб не спробувати.

Я полюбляю не дуже міцну каву, тому глясе мені підійшло ідеально.

Можна вже було і їхати, але відмовити собі у фірмовому морозиві я не могла. Я обрала Ice DRIFT – класичне ванільне морозиво у хрумкому вафельному стаканчику-ріжку. До речі, готується воно виключно з натуральних інгредієнтів на сучасному професійному обладнанні.

І якщо мій обід переніс мене до ресторану, то морозиво у дитинство, адже коли його смакуєш, відчуваєш себе радісною та щасливою дитиною.

Смачно поївши та відпочивши, я з новими силами відправилась в дорогу, думаючи про те, що дуже добре, що на українських автомобільних шляхах є АЗК, де можна не лише автомобіль якісним пальним заправити, але ще й з комфортом відпочити та поїсти.

Джерело ТвояМАШИНА
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти