3 головні помилки водіїв на АЗК: ніколи так не робіть

Багато водіїв навіть не замислюються, що на АЗС є свої, іноді неписані правила, яких слід дотримуватися, щоб уникнути неприємностей. Засновані вони на багаторічній практиці та негативних випадках, які мали місце.

Експерти видання «Апостроф» назвали 3 головні помилки, яких припускаються автомобілісти на АЗС. Їхнє повторення може призвести до фатальних наслідків.

Відкриті двері

Майже всі водії після під’їзду до колонки кидають двері відчиненими і йдуть на касу. Цим часто користуються автомобільні злодії, яким вистачить лічені секунди, щоб вихопити якусь цінну річ із салону.

Перевірка пістолета після заправки

Багато хто може вважати це нісенітницею, але випадки, коли водії забувають пістолет у паливному баку, трапляються. У такій ситуації ви можете пошкодити стовпчик або навіть спровокувати пожежу. У всіх випадках вам доведеться компенсувати власнику АЗС збитки через власну неуважність.

Неуважне водіння

Слід звертати увагу на обмеженість простору на АЗС, особливо в час пік, коли на станції багато автомобілів і всі поспішають. У таких умовах потрапити до ДТП набагато простіше.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти