Названо топ-4 недорогих надійних та комфортних позашляховика з пробігом

Кросовери в Україні мають високий попит завдяки цілій низці своїх переваг, включаючи вседорожність, комфорт і практичність. Водночас багато українських автомобілістів часто не можуть визначитися при виборі такого авто. У більшості випадків це стосується вторинного ринку, оскільки вживані авто можуть приховувати масу «сюрпризів».

Експерти порталу wheel-news вивчили існуючі пропозиції та підібрали 4 моделі кросоверів, які відрізняються гарною надійністю та комфортністю, а також доступні в Україні у ціновому діапазоні від 10 до 13 тисяч доларів. Зазначається, що за ці гроші можна підібрати добрий повнопривідний паркетник.

До таких відносять Suzuki Grand Vitara 2011-2012 року випуску. Як правило, ці авто мають 2,0-літровий атмосферний двигун, що працює в парі з МКПП або 4-ступінчастою АКПП.

Також рекомендується звернути увагу на Subaru Forester третього покоління. Ця модель комплектувалася 2,0-літровим 150-сильним або 2,5-літровим 173-сильним атмосферним двигуном.

Ще один японець у списку – Mitsubishi Pajero четвертої генерації. Більшість авто мають 250-сильний агрегат, але є менш потужні варіанти зі 178-сильним двигуном, який, втім, має найкращу надійність.

Названо поширену помилку патрульних, яка дозволяє водіям уникнути штрафу

Замикає топ-4 найкращих кросоверів Land Rover Freelander 2011-2012 років виробництва. Він комплектується 2,2-літровим турбодизельним двигуном із 6-ступінчастою АКПП.

Джерело wheel-news.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти