Пекельні затори і шахраї на дорозі: автомобіліст розповів про жахи поїздки до Криму

Водій поділився в мережі особистим досвідом, щоб застерегти інших бажаючих відпочити в Криму від «підводних каменів».

Влітку безліч водіїв виїжджають на відпочинок на власній машині. З появою Кримського моста ціла колона автомобілістів годинами простоює у заторі щоб провести відпустку на півострові. Один з користувачів порталу «ЯПлакал’» вирішив поділитися своїм недавнім досвідом і розповів про жахи поїздки до Криму.

Московський автомобіліст розповів, що їздив в район Феодосії. Виїхав з півдня Московської області о 13:00, а о 20:45 потрапив в «пекельний» затор в нещасливому Лосєво. За словами водія, простоявши в заторі 2,5 години, він готовий був спалити це селище.

Також він розповів, що в заторі до автомобілістів підходять так звані «помічники», які пропонують об’їхати складну ділянка за 500 рублів (близько 200 грн). Але бажаючих скористатися цією «послугою» майже не було, а ті, хто погодилися, невідомо, чи доїхали взагалі. Також за Воронежем почали попадатися коробочки контролю швидкості і стережуть їх на узбіччі співробітники ДПС.

Автомобіліст розповів, що бензин дорожчає в міру наближення до Криму. Якщо в Москві він брав АІ-92 за 42 рублі/літр, то в Ростові він коштував вже 43,5 рубля, а в Криму ціна досягала 49 рублів. Трасу до Кримського моста він порівняв з МКАД, а сам Кримський міст назвав грандіозною спорудою. Щоправда, протягом усього моста встановлені балки, які не дозволяють в повній мірі насолодитися красою місцевої природи.

По досягненню півострова починається найцікавіше. Найбільш важка частина дороги – від Кримського моста до Феодосії. Тут було багато заторів, пов’язаних з будівництвом траси Таврида. Автомобіліст стояв у заторі ще 1,5 години в районі селища Приморське, а на місце призначення прибув о 20:45 наступного дня після виїзду.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти