Як самому зробити підігрів сидінь у холодну пору року

З приходом холодів питання комфорту для автомобілістів стало вкрай актуальним. Багато автомобілів комплектуються підігрівом сидінь, проте це зазвичай моделі преміум-класу, які доступні не кожному.

Експерти зазначають, що підігрів сидінь сьогодні можна зробити й самому. Існує низка різних способів, кожен з яких має свої переваги та недоліки. Одним з них є купівля та використання зовнішніх плащових чохлів, які легко встановлюються та підключаються до прикурювача. Це рішення називають найкращим бюджетним варіантом обігріву сидінь. Також можна купити спеціальні чохли з підігрівом, які мають більш естетичний вигляд, ніж попередні засоби, проте вони дорожчі та потребують професійної установки.

Крім того експерти відзначають, що можна підключити стандартне опалення (якщо воно передбачене конструкцією автомобіля), а також самостійно спорудити систему підігріву сидінь з використанням ніхромового дроту або гріючого кабелю. Останні варіанти можливі лише за наявності особливих навичок шиття та роботи з електроустаткуванням.

Джерело Hyser
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти