Водіям назвали 4 способи економії на експлуатації автомобіля

Багато водіїв при покупці автомобіля навіть не замислюються про те, скільки їм коштуватиме експлуатація транспортного засобу. Адже, крім того, що машину потрібно заправляти, її потрібно ще й регулярно обслуговувати. Всі ці заходи можуть влетіти власнику в копієчку.

Експерти порталу Avtosota зазначають, що є низка способів, як заощадити на експлуатації авто, про які мало хто знає. Вони дали 4 поради, що дозволяють уникнути зайвих витрат на машину.

Двірники

Ціна на каркасні, безкаркасні та гібридні склоочисники, як правило, відрізняється. Водночас фахівці звертають увагу, що їхній функціонал і довговічність приблизно однакові. Таким чином купувати дорожчі двірники просто не має сенсу.

Лампочки

Потужність ламп безпосередньо з їх ресурсом. Деякі виробники пропонують «покращені» лампи, проте їхня ефективність несумісна з їхньою ціною.

Склоомивальна рідина

Рекомендується купувати більш дешевий, але не менш ефективний концентрат для омивання вітрового скла. Взимку краще брати омивайку з температурою замерзання не нижче мінус 10-15 градусів.

Мийка

За наявності вільного часу можна суттєво заощадити на миття свого автомобіля.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти