3 популярні моделі, які ламаються чи не щодня

Багато недосвідчених автомобілістів при покупці авто звертають увагу в першу чергу на бренд, сподіваючись отримати від відомої марки надійний та якісний транспортний засіб. Однак надалі вони на свій подив виявляють, що їхня думка була помилковою, а розпіарений виробник поставив їм не машину, а суцільний головний біль.

На такі автомобілі звернули увагу експерти порталу «Економічні новини». Вони виділили три популярні моделі, які ламаються чи не щодня.

Перше місце в антирейтингу посів BMW 3 серії E90 (2005-2013). У цього авто регулярно проявляються проблеми з електронікою, датчиками ABS та ESP. Власники скаржаться також на витік моторного мастила, проблеми із прокладками головки блоку циліндрів. Також скарги надходять на АКПП, швидке зношування рульових тяг і гальмівних колодок.

Другим у списку йде Volvo XC90 II (з 2015 року). Його лають за ту саму проблему з електронікою, несправність сенсорів та систем безпеки. Є нарікання на роботу двигуна та трансмісії.

Замикає трійку найпроблемніших популярних авто Volkswagen Touran (2003-2015). Йому дістається найчастіше за проблемну трансмісію DSG (Direct-Shift Gearbox), витік моторного мастила, ривки при перемиканні передач, несправності турбонаддува, проблеми з головками блоку циліндрів та системою упорскування палива. Власники авто скаржаться на швидке зношування гальмівних дисків та амортизаторів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти