Як Рада та Кабмін намагаються обдурити власників авто на єврономерах

Уряд і парламент намагаються обдурити власників авто на європейських номерах. Про це в коментарі ГолосUA повідомив політолог Руслан Бортник.

«Уряд і парламент намагаються обдурити власників авто на європейських номерах, які змусили нардепів проголосувати за закон про «євробляхи». Рада прийняла його за основу під тиском учасників мітингу. Тепер влада намагається переграти сценарій і обдурити цих людей», – сказав Бортник.

За його словами, схожий сценарій влада провернула з вкладниками банків.

«Тоді вкладники подавили свій закон, який так і не був реалізований. Згодом влада відмовилася від своїх обіцянок, які вона давала своїм вкладникам. З огляду на лобіювання інтересів українських автосалонів, а також бізнес президента в цій сфері і його оточення, досягти прийнятного для «євробляхерів» сценарію найближчим часом буде досить складно. Врегулювання цієї проблеми можливе лише напередодні виборів, як елемент піару та агітації й спроба перетягнути цих людей на свою сторону. Але поки що уряд і парламент будуть саботувати всі рішення», – резюмував Бортник.

Нагадаємо, в Кабінеті міністрів підтримали проект закону, покликаний знизити акцизи на розмитнення авто, проте відзначили, що через його прийняття бюджету щорічно втрачатиме 2 млрд.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти