Експерти назвали «слабкі місця» 3 популярних в Україні кросоверів

В Україні, як і раніше, домінує вторинний ринок автомобілів, де українці можуть за доступною ціною підібрати відповідний транспортний засіб. При цьому все частіше вітчизняні автомобілісти звертають увагу на кросовери.

У сегменті SUV найбільш популярними моделями, що відрізняються гарною надійністю, є Renault Duster, Ford EcoSport, Nissan Qashqai. При цьому кожна з них має свої «слабкі місця». Експерти назвали їх.

Renault Duster
Багато хто звертає увагу на клон моделі – Renault Kaptur. У цій версії популярного кросовера головною проблемою є варіатор Jatco JF015E. Ремонт при пробігу 100 тисяч кілометрів коштуватиме власнику солідну суму.

Ford EcoSport
Моделі до 2014 року мали проблеми із блоком управління (TCM). При цьому досі спостерігаються такі хронічні хвороби, як течі сальників і швидкий знос вузла зчеплення.

Nissan Qashqai
Той самий проблемний варіатор Jatco JF015E, що і у Kaptur. Зустрічається він у модифікаціях із 1,2-літровим 115-сильним двигуном. Доставляти проблеми трансмісія починає після перших 100 тисяч кілометрів. Ця ж версія з прямим упорскуванням і турбонаддувом призводить до швидкого утворення нагару в циліндрах і високій витраті моторного масла.

Джерело wheel-news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти