Названо 2 найгірших англійських автомобіля, які краще обходити стороною

Англійські автомобілі славляться своїм чесним співвідношенням ціни та якості. Є у місцевого автопрому багато визначних моделей, які вписали свої імена в історію золотими літерами. Однак були в англійців і такі машини, про які хочеться забути, як про страшний сон.

Експерти Avtosota виділили 2 англійські автомобілі, за які їх виробникам має бути соромно. Йдеться про хетчбек Rover CityRover і седан Morris Marina. Їх можна вважати найголовнішими провалами англійських автовиробників.

У першому випадку власники автомобіля постійно скаржилися на жахливу якість збірки та матеріали, які використовувалися у конструкції машини. Продуктивність двигуна була низькою, а витрата палива невиправдано високою. Також постійні нарікання викликала електрика Rover City Rover.

Morris Marina планувався як масовий сімейний автомобіль, але проект зазнав карколомного краху. Все та ж низька якість збірки та ненадійність занапастили проект. Седан критикували за нестачу потужності та погану паливну ефективність. Постійні поломки та систематичні проблеми з корозією кузова поховали перспективи перспективного автомобіля.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти