Механік назвав один звук з автомобіля, після якого водій має негайно заглушити двигун

Автомобільний блогер і механік із 55-річним стажем Скотті Кілмер розповів про важливу ознаку небезпечної поломки автомобіля. Визначити несправність можна за специфічним звуком.

Кілмер уточнив, що йдеться виключно про бензинові та дизельні авто. За словами експерта, водіям слід негайно заглушити двигун і зупинити авто, якщо вони почують усередині машини брязкіт.

«Якщо ваша машина загуркотить, коли ви зменшите швидкість, я скажу вам, що це означає. Тепер, коли ви знімаєте ногу з педалі газу і знижуєте швидкість, а машина брязкає, моліться, щоб це було щось просте, наприклад, несправний шарнір на карданному валу», — сказав він.

Повинен знати кожен водій: що робити, якщо машина буксує на льоду чи снігу

Кілмер уточнив, що в передньопривідних автомобілях може йтися про поломку шарніра або опори двигуна. Якщо ж шум доноситься з КПП, то проблема набагато серйозніша. Додатковою ознакою цього є те, що важіль перемикання передач став ходити вільніше. У такому разі, за словами механіка, ви можете не сумніватися, що ваша машина перетворилася на «драндулет». Ремонт будь-якої трансмісії обійдеться власнику авто у величезну суму.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти