Досвідчений автомеханік пояснив водіям, як надовго забезпечити оптимальну витрату бензину

Багато водіїв зауважують, що з віком у автомобілів спостерігається підвищення витрати палива. Не допустити цього можна шляхом дотримання низки рекомендацій, упевнений американський автоблогер та механік із 55-річним стажем роботи Скотті Кілмер.

В одному зі своїх відео в YouTube експерт пояснив причини збільшення витрат палива в автомобілях із пробігом. Кілмер зазначив, що цей фактор залежить від надійності самого транспортного засобу, а також від якості палива.

Також Скотті звернув увагу на необхідність регулярного обслуговування автомобіля, яке відстрочує знос двигуна, інших вузлів та агрегатів.

«Поршневі кільця повинні ущільнювати поршні, але якщо ви недостатньо часто міняєте мастило, [у двигун] потрапляє занадто багато бруду», – пояснив він, додавши, що згодом це призводить до зношування поршневих кілець і порушить їхню герметизацію, що в кінцевому підсумку збільшує витрати бензину.

Крім того, механік підкреслив важливість своєчасної заміни паливного фільтра. В іншому випадку тиск у паливній системі падає, а комп’ютер у сучасних автомобілях намагатиметься компенсувати це, збільшуючи витрату палива.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти