Блогер назвав швидкий та простий спосіб зимового очищення скла автомобіля

З настанням холодів водії стають перед необхідністю розморожувати та очищати свої автомобілі, перш ніж вирушити на роботу чи кудись ще. Це завдання, яке може забрати у вас багато часу і сил. Однак існує спосіб зробити це швидше та легше.

Один користувач TikTok з ім’ям @Rugesauto поділився цим методом і коментатори були вражені його ефективністю. Він складається з трьох простих кроків:

1. Увімкніть систему розморожування, яка зазвичай представлена на панелі керування як зображення вікна з трьома стрілками. Ця опція активує обігрів скла.

2. Потім увімкніть систему опалення автомобіля на максимальну потужність, а за ним увімкніть кондиціонер. Незважаючи на те, що це може здатися дивним, тому що кондиціонер зазвичай використовується для охолодження салону, він також здатний осушувати повітря і видаляти вологу. У поєднанні з обігрівом це допомагає усунути конденсат на склі.

3. Вимкніть рециркуляцію повітря, представлену регулятором зі значком автомобіля зі стрілкою, що описує коло. Ця функція зазвичай використовується для запобігання потраплянню зовнішнього повітря всередину автомобіля, але в даному випадку вона допомагає кондиціонеру більш ефективно та швидко осушити повітря в салоні.

Цей метод дійсно допомагає скоротити час, який потрібно, щоб розморозити та очистити скло автомобіля, і багато користувачів були приємно здивовані його ефективністю.

Джерело Mirror
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти