Чому досвідчені водії не складають дзеркала на парковці: названо цікаву причину

Складання дзеркал заднього виду на автомобілі під час стоянки може здатися нормою та досвідчені водії стверджують протилежне. На їхню думку, ця дія, на перший погляд розумна, але може призвести до додаткових фінансових витрат.

Паркуючись поряд з іншим автомобілем, водії мають звичай залишати зазор між машинами, враховуючи габарити кузовів і виступаючі елементи, такі як дзеркала. Висунуті дзеркала сприяють збільшенню бічного зазору, що знижує можливість зіткнень дверей і, як наслідок, пошкодження лакофарбового покриття.

Досвідчені водії розуміють, що при паркуванні з висунутими дзеркалами, шанс зіткнення дверей сусідніх автомобілів суттєво знижується, що сприяє збереженню лакофарбового покриття та зменшенню ризику корозії.

У той же час на вулиці паралельно до бордюру складання дзеркал може бути доцільним, щоб уникнути пошкодження дзеркал транспорту, що рухається поблизу. Таким чином, досвідчені водії залишають “стебла” дзеркал висунутими на парковці, щоб забезпечити збереження своїх автомобілів та зменшити ризик пошкоджень.

Джерело Hyser
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти