Названо один гібридний автомобіль, який експерти категорично не рекомендують купувати

Гібридні автомобілі стають все більш популярними серед водіїв, і це не дивно з огляду на їх економічність та екологічність. Вони ідеально підходять для міських поїздок, де затори та дорожні проблеми можуть виснажити як вас, так і ваш гаманець. Тим не менш, навіть у світі гібридних автомобілів є моделі, які краще уникати.

Видання WhatCar склало список невдалих гібридних моделей, і серед них виділило одну, яку варто оминати.

DS 7 E-Tense

DS 7 E-Tense є сімейним кросовером французького виробника з привабливим дизайном і комфортним салоном. Однак саме модель E-Tense виділяється як невдалий вибір серед гібридних автомобілів.

При найближчому розгляді цієї моделі можна помітити, що нижня частина панелі приладів і деякі інші поверхні в салоні покриті твердими матеріалами, які схильні до легких пошкоджень і подряпин. До того ж більшість хромованих деталей виявляється пластиковою підробкою.

Модель E-Tense 225 із загальною потужністю 222 кінських сил може розганятися від 0 до 160 км/год за 8,9 секунд, що, безумовно, підходить для повсякденних поїздок. Всі моделі E-Tense PHEV за замовчуванням включають електричний режим під час руху, забезпечуючи плавне прискорення, яке ідеально підходить для міського руху на низьких швидкостях.

Однак є серйозна проблема, пов’язана з автоматичною коробкою передач. При спробі швидкого старту з місця вам доведеться почекати, поки автомобіль збере свої сили і двигун почне працювати. І якщо ви надто сильно натиснете на педаль акселератора, то автомобіль може трохи похитнутися вперед.

Ця проблема менш помітна в потужніших версіях з двигунами потужністю 300 і 360 кінських сил, у яких час розгону до 160 км/год становить 5,9 і 5,6 секунд відповідно. Але все одно жодна з версій не пропонує переконливе поєднання бензину та електрики. Це може спричинити розчарування у тих, хто очікував більшого від цієї гібридної моделі.

Таким чином, якщо ви плануєте придбати гібридний автомобіль, DS 7 E-Tense, можливо, не є найкращим вибором через деякі недоліки, пов’язані з його автоматичною коробкою передач та деякими елементами оздоблення салону.

Джерело WhatCar
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти