Досвідчений автомеханік розповів водіям, як удвічі підвищити економію палива

В Україні останнім часом суттєво зросли ціни на автомобільне паливо, що змушує водіїв вдаватися до жорсткої економії бензину та дизеля. Водночас багато хто не знає, що низка побутових звичок також може вплинути на підвищену витрату пального в автомобілі.

Відомий автоблогер і механік з 56-річним стажем Скотті Кілмер в одному зі своїх блогів нещодавно розповів водіям про 4 ефективні способи суттєво скоротити витрату палива. Він закликав не вестись на сумнівні маніпуляції шахраїв та купувати спеціальні «чудодійні» пристрої.

«Якщо ви хочете знизити витрату палива, не витрачайте час та кошти на сумнівні пристрої. Я розповім вам про кілька простих і ефективних способів», – сказав Кілмер у своєму відеоролику, додавши, що за його порадами можна вдвічі підвищити звичну економію палива автомобілем.

1. Тиск у шинах: Регулярно перевіряйте тиск у шинах і переконайтеся, що він відповідає рекомендованим значенням. Неправильний рівень тиску може призвести до зайвого тертя і, як наслідок, збільшення витрати палива.

2. Повітряний фільтр: Підтримуйте повітряний фільтр у чистоті та заміняйте його за потребою. Чистий фільтр забезпечує достатню кількість повітря для максимально ефективного згоряння палива в двигуні.

Водіям розкрили хитрий трюк із монеткою, який врятує від аварії на слизькій дорозі

3. Помірна швидкість: Намагайтеся водити на помірній швидкості, не знижуючи її без необхідності. На високих обертах двигун споживає більше палива.

4. Легкість машини: Утримуйте свій автомобіль у чистоті і не перевантажуйте його непотрібними предметами. Легковаго авто вимагає менше палива.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти