Водіям пояснили, як змусити машину сяяти та пахнути всього за 13 гривень: маловідомий лайфхак

В умовах війни та непростого економічного становища багато українських автомобілістів намагаються економити на багатьох речах. Для них буде корисно дізнатися про маловідомий лайфхак, який дозволить зробити автомобіль чистим, пахким і сяючим за символічну суму – всього 13 гривень.

Ця порада вимагає мати лише половину лимона, трохи харчової соди та ганчірку. Пітер Уодделл, автомобільний експерт з BigWantsYourCar.com, пояснив: «Дивно, що багато хто не знає про цей простий і доступний метод догляду за автомобілем. Змішавши лимонний сік із содою, ви зможете підтримувати ваш автомобіль у чистоті та свіжості», — додавши, що на тлі наближення новорічних свят не може не радувати зайва можливість заощадити, витративши на соду та лимон всього близько 30 пенні (близько 13 гривень).

Чому небезпечно їздити за кермом автомобіля у верхньому одязі: названо незвичайну причину

Експерт наголосив на важливості чистих фар для безпеки на дорозі, особливо в умовах поганої видимості восени: «Чисті фари забезпечують хорошу видимість, і цей лайфхак дозволяє вам легко очистити їх від бруду». Пітер також нагадав, що сода є чудовим універсальним засобом для чищення плям та усунення неприємних запахів у салоні автомобіля.

Джерело DailyStar
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти