7 ознак “вбитого” авто: нізащо не купуйте таку машину

Купівля автомобіля з пробігом може бути вигідним вибором, але лише якщо покупець здатний відрізнити надійне авто від того, яке варто уникати. Українські водії часто стикаються із ситуацією, коли деякі продавці приховують можливі проблеми б/в авто, щоб зробити свою пропозицію на автопродажі привабливішою. Експерти порталу «Апостроф» звернули увагу на 7 ключових ознак, на які видають «вбиту» машину при купівлі вживаного транспортного засобу.

1. Двигун: Один із найважливіших компонентів автомобіля. Проведення діагностики у фахівців дає змогу виявити можливі проблеми. Якщо двигун виглядає надто чистим, то це може бути показовим моментом. Штучне очищення двигуна може свідчити про спробу приховати витік мастила.

2. Колір: Уважно вивчіть фарбування автомобіля. Розбіжність відтінків при фарбуванні може вказувати на перефарбування автомобіля, яка здатна бути ознакою серйозних проблем.

3. Комплектність: Відсутність елементів, таких як молдинги, катафоти та інші деталі може говорити про те, що автомобіль був у ремонті. Такі деталі могли бути зняті під час ремонту, і їхня відсутність може порушувати питання.

4. Салон: Оцініть зовнішній вигляд салону. Якщо салон виглядає сильно зношеним або має некоректну комплектацію, це може свідчити про серйозний ремонт чи спроби приховати проблеми.

5. Відсутність документів: Важливо впевнитись, що у вас є повний комплект документів на автомобіль. Недоступність або відсутність документів може бути ознакою того, що щось ховається від вас.

6. VIN-номер: Перевірте VIN-номер автомобіля, який ви можете знайти на кузові та документах. Порівняйте їх, щоб переконатися, що номер відповідає даним у документах. Це важливо для запобігання шахрайству.

7. Маркування скла: Огляньте маркування на склі автомобіля. Тут міститься інформація про дату виготовлення скла. Невідповідність дати на шибках з історією автомобіля може викликати питання.

Пам’ятна схема, представлена в цій статті, допоможе вам бути більш обережним та поінформованим при покупці вживаного автомобіля. Ці ознаки дозволять вам уникнути ненадійних пропозицій та придбати автомобіль, який служитиме вам довгі роки.

Джерело Апостроф
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти