Найпроблемніші кросовери: ТОП-5 моделей, з якими краще не зв’язуватися

На вторинному автомобільному ринку України кросовери мають підвищений попит. Однак, при виборі вживаного автомобіля важливо звернути увагу на його надійність. Нещодавній рейтинг, представлений iSeeCars.com, розкриває топ-5 найпроблемніших кросоверів, про які краще думати двічі.

На п’яте місце у цьому дискусійному списку потрапив Subaru Crosstrek, набравши лише 5,6 балів за надійністю. Для порівняння, лідером у цьому рейтингу є Honda CR-V з надійністю на рівні 9 балів.

Наступним у списку виявився американський аналог популярної моделі в Україні – Nissan Qashqai, саме Nissan Rogue Sport, який зміг набрати лише 5,7 балів.

На четвертій позиції знаходиться Ford EcoSport, який набрав лише 5,8 балів. Цей невеликий кросовер може спричинити серйозні проблеми власникам.

Завершує список Jeep Renegade, американський представник, який отримав 6 балів за надійністю.

Найкращим з найгірших виявився Mazda CX-3, який набрав 6,1 бала.

Якщо розглядати купівлю старого кросовера як лотерею, то придбання однієї з перерахованих вище моделей, можливо, буде заздалегідь програшною ставкою. При плануванні покупки кросовера слід уважно розглянути варіанти з вищими показниками надійності, щоб уникнути проблем у майбутньому.

Джерело MMR
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти