Названо найнадійніші кросовери з пробігом: ТОП-10 моделей

Експерти відомого британського видання WhatCar спільно з MotorEasy провели широке дослідження, щоб виявити, які сімейні кросовери можна вважати найбільш надійними. Результати цього дослідження засновані на опитуванні понад 25 тисяч власників автомобілів у Великій Британії, які поділилися своїм досвідом та проблемами, що виникли з їхніми транспортними засобами за останні два роки.

На вершині рейтингу опинився Mitsubishi Eclipse Cross 2017-2021, який приємно здивував своїх власників – у нього не виявлено проблем, які потребують відвідування автосервісу протягом останніх двох років.

BMW X1 2015-2022 теж заслужено увійшов до трійки лідерів за надійністю. Усього 2% його власників звернулися до автосервісу за останні два роки, і навіть тоді проблеми, якщо виникали, були незначними та, в основному, пов’язаними з акумулятором або електронікою.

Замикає трійку Lexus UX 2019 року випуску та молодше. Тільки 3% власників зіткнулися з несправностями, які також були легко усунуті і в основному стосувалися електроніки.

Цей рейтинг також включає такі надійні кросовери, як Kia Niro, BMW X2, Hyundai Tucson, Audi Q3, Kia Sportage, Škoda Karoq, MG ZS, Toyota C-HR, Seat Ateca, Dacia Duster, Renault Kadjar, Mazda CX-30 , та Volvo XC40.

Якщо ви шукаєте сімейний автомобіль з високим рівнем надійності, цей рейтинг стане вашим надійним гідом.

Джерело WhatCar
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти