10 найкращих автомобілів з гіршими водіями: коли за кермом невіглас

Машини загалом хороші, ми, звичайно, любимо їх тут, але інколи за кермом якісного авто можуть опинитися справжні невігласи. Авто не винне в тому, що у деяких людей грошей більше, ніж здорового глузду, але це неминуче шкодить бренду, коли деякі несвідомі водії користуються ним, аби підкреслити свої гірші якості. Експерти популярного сайту Jalopnik зібрали думки своїх читачів щодо автомобілів, яких часто явно не варті їхні власники. До ТОП-10 рейтингу увійшли машини, чиї водії завдають найбільше проблем на дорозі.

Subaru WRX STi
WRX STi у період свого розквіту був чудовим автомобілем. Сьогодні ними нерідко керують аматори вуличних перегонів, які не вміють керувати двигуном, не мають уявлення про безпеку інших людей і незмінно у щось врізаються.

Усі суперкари
Усі суперкари. Інколи є вибором невпевнених у собі людей, які шукають уваги таких як вони самі.

Яскраві та потужні авто з низькою посадкою
Ці машини веселі, але ними нерідко керують молоді люди, які за всіма правилами не повинні керувати автомобілем з такою потужністю, у яких іноді відвисають штани, і які їздять ночами колами, збиваючи людей.

Електрокари
Люди, які їздять на електромобілях, їздять на них так, наче це Prius 90-х. Вони так повільно і скупо рушають з місця. І все це при певних зусиллях зобразити гіперпосмішку. Електрокари вже мають неймовірну ефективність і тупо швидкі, чому б не насолоджуватися цим?

Японські хотхетчі
Невігласи за кермом гарячих японських хетчбеків із встановленим цим чортовим гучним глушником вторинного ринку є справжнім головним болем багатьох водіїв.

Porsche Cayenne
Багато хто сумнівається в тому, що Porsche Cayenne можна назвати “відмінним” автомобілем, але він, безумовно, здатний на це. Всі ці авто, за досвідом читачів, часто носять бойові шрами від різних подряпин на парковці та різних інших дрібних вм’ятин та міток. Це може свідчити про бажання їх власників зберігти пошкодження як доказ свого повного пригод життя.

BMW
Водіям BMW ще доведеться з’ясувати, для чого потрібен сигнал повороту або що означають ці лінії на парковці.

Будь-який седан Audi
Класні машини, але дуже часто, коли їх можна побачити, за кермом сидить їкийсь невпевнений в собі водій, який раптово відчинить двері, крутитиметься в пробці і демонструватиме загальну помилку про право керувати автомобілем відповідно до своїх пріоритетів.

Toyota Prius
Prius можна вважати чудовим автомобілем за те, що він є стандартом ефективності та гібридних технологій. Крім того, ним дуже часто їздять люди, які не розуміють концепції швидкісного руху по автостраді. Водії скаржаться, що коли вони проїжджають повз Prius, на обличчі у людей, що сидять за кермом один і той самий вираз – закреп.

Всі Ferrari
Схоже, що Ferrari завжди залишається Ferrari. У водіїв все фірмове спорядження, вони є частиною клубу власників, вони ніколи не їздять старанно. Найгірше те, що вони так серйозно ставляться до цього.

Варто наголосити, що всі ці стереотипи, звичайно ж, не є правилом і не мають на меті образити когось з водіїв. Вони відображають лише суб’єктивним погляд окремо взятої групи водіїв на ситуацію. Добірка не претендує на істинність, її слід сприймати виключно як гумористичну. Серед власників зазначених автомобілів завжди є ті, хто водить краще і хто робить це гірше за інших.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти