Українським автомобілістам розповіли, де купити іномарку із пробігом за 700 гривень

В Україні багато автолюбителів мріють про бюджетну іномарку та не всім по кишені справді хороший автомобіль. Однак для українців доступний один варіант, який дозволяє купити б/в машину відомого бренду всього за 700 гривень.

Як повідомляє Авто24, йдеться про страхові аукціони в США, які надають можливість придбати старий автомобіль з мінімальною вартістю. На таких аукціонах, як Copart, можна знайти безліч вживаних моделей, виставлених на продаж за символічну ціну, часом всього 20 доларів, що приблизно дорівнює 700 гривням.

Однак варто зазначити, що багато таких автомобілів можуть мати різні пошкодження після ДТП або бути викраденими. Деякі машини можуть продаватися навіть без ключів, що ускладнює процес перевірки їхнього технічного стану на аукціоні. Проте деякі автомобілі пропонуються без серйозних пошкоджень.

Потенційні покупці мають бути готовими до того, що вартість покупки не обмежиться лише ціною аукціону. На шляху до свого українського власника автомобіль може зіткнутися з витратами на транспортування та розмитнення, а також можливо з необхідністю провести ремонт.

Таким чином, хоча низька початкова ціна на аукціонах привертає увагу, майбутнім власникам необхідно уважно зважити всі витрати та ризики, пов’язані з покупкою та експлуатацією такого автомобіля.

Джерело Авто24
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти