Як прибрати вм’ятину на автомобілі за допомогою пластикової пляшки: хитрий трюк для водіїв

Поява вм’ятини на кузові автомобіля може стати справжнім головним болем для власника машини. Однак, перш ніж бігти до автосервісу, варто звернути увагу на несподіваний, але ефективний спосіб вирішення цієї проблеми з використанням звичайної пластикової пляшки.

Не кожна вм’ятина є наслідком серйозної аварії. Вона може виникнути через удар м’яча, граду, каменю чи інших невеликих предметів. На перший погляд, єдиним рішенням такої проблеми видається дорогий візит до майстрів автосервісу. Проте не варто поспішати із цим рішенням. У більшості випадків ви можете впоратися з вм’ятиною самостійно, використовуючи доступні інструменти.

Як прибрати вм’ятину на машині в домашніх умовах

Вам знадобиться звичайна пластикова пляшка. Почнемо з того, що знімемо кришку. Далі пройдіться по поверхні пляшки наждачним папером, щоб створити досить гладку поверхню.

Потім поверніть кришку на порожню пляшку і налийте невелику кількість термоклею на її верхню частину. Тепер прикріпіть пляшку з кришкою до автомобільного кузова так, щоб кришка була прямо в центрі вм’ятини.

Дайте клею трохи застигнути, потім, вхопившись за пляшку, різко смикніть її назад. Вм’ятина на кузові автомобіля має зникнути повністю.

Слід зазначити, що на поверхні кузова можуть залишитись сліди застиглого клею. Однак, їх легко усунути за допомогою етилового спирту.

Цей метод може здатися незвичайним, але багато водіїв підтверджують його ефективність. Він не тільки економить ваш бюджет, але й дозволяє швидко і легко позбутися невеликих вм’ятин без відвідування автосервісу. Не забувайте, що результат може залежати від розміру та глибини вм’ятини, але в багатьох випадках цей метод стає справжнім рятуванням для власників автомобілів.

Джерело ТСН
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти