Водіям назвали одну річ, яку категорично не можна кидати на ніч у машині зимою

Автомобільні експерти попереджають власників про можливі проблеми, які можуть виникнути через залишені на ніч в автомобілі пляшки чи інші ємності з водою або іншими рідинами в холодний період. Фахівці підкреслюють, що це рішення може призвести до неприємних наслідків наступного ранку.

Одним з основних аргументів проти залишення пляшок води в салоні автомобіля взимку є високий ризик утворення інею на внутрішній стороні скла. Експерти відзначають, що конденсат виділеної з пляшок вологи може осісти на вікнах і замерзнути, створюючи шар інею, який ускладнить видимість і створить проблеми при керуванні автомобілем.

Один із великих автомобільних ресурсів CarCovers.com акцентує увагу водіїв на цьому питанні, рекомендуючи забирати із собою пляшки з водою з машини, особливо коли температура починає падати. На їхню думку, це може стати джерелом проблем.

“Щоб уникнути утворення інею на внутрішній стороні вікон, рекомендується брати з собою пляшки з водою та інші напої у приміщення і не залишати їх у машині”, – наголосили експерти на своєму веб-сайті.

Джерело The Sun
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти