Водіям розкрили лайфхак, як прибрати подряпину на пластиці автомобіля

Існує простий спосіб усунення подряпин на пластикових поверхнях автомобіля, який дає змогу впоратися із цією проблемою без використання освіжувачів повітря. Якщо в салоні вашого автомобіля випадково пошкодилися пластикові деталі, то можна швидко виправити подряпини у такий спосіб, пише «Апостроф».

Для цього потрібно нагріти пошкоджене місце за допомогою будівельного фена або у разі його відсутності запальнички. Необхідно повільно провести полум’ям по подряпині, уникаючи перегріву однієї й тієї ж ділянки. Важливо постійно рухати запальничку, щоб уникнути пошкодження навколишніх ділянок. При цьому слід бути уважним та уникати можливих опіків. Необхідно почекати, поки поверхня повністю охолоне, перш ніж торкатися її.

Також за наявності досить глибоких подряпин можна скористатися спеціальним олівцем. Гель, що міститься в ньому, допоможе заповнити подряпини та сколи, роблячи їх менш помітними.

Необхідно пам’ятати, що даний метод швидше покликаний зробити подряпину менш помітною, ніж її повністю усунути. Крім того, для глибоких пошкоджень та з метою отримання більш довгострокового результату рекомендується використовувати спеціалізовані продукти або звернутися до професіоналів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти