Експерти назвали водіям 5 важливих порад, як швидко очистити автомобіль від снігу та льоду

Експерти порталу «Апостроф» поділилися своїми 5 важливими порадами для водіїв, які допоможуть швидко та легко очистити автомобіль від снігу та льоду у холодний зимовий час.

Зручне місце для паркування: При виборі місця для паркування намагайтеся зупинитися ближче до основної дороги, що полегшить виїзд з двору. Це також може зменшити кількість снігу, що накопичується навколо вашого автомобіля.

Головна увага на колеса та вихлопну трубу: Почніть очищення з коліс, переконавшись, що під машиною немає снігу. Також важливо перевірити, чи немає снігу у вихлопній трубі, щоб уникнути проблем із двигуном та запобігти попаданню вихлопних газів у салон.

Запасіться заздалегідь зручною щіткою: Використовуйте якісні щітки, щоб уникнути пошкодження лакофарбового покриття автомобіля. Краще придбати надійні щітки заздалегідь та уникнути використання твердих мітел.

Дах на місці: Починайте очищення автомобіля від снігу, рухаючись від даху до вікон, капота, багажника і ліхтарів. Переважно робити рухи по прямій лінії, щоб мінімізувати ризик подряпин.

Двигун на допомогу: Увімкніть обігрів скла, дзеркал заднього виду та обдування лобового скла на максимальний режим. Це дозволить швидко розігріти шибки, розтопивши сніг і лід, і спростить процес очищення.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти