Найпопулярніші доступні кросовери в Україні: ТОП-10 моделей

Новий місяць, нові уподобання українських автолюбителів. У листопаді 2023 року список найпопулярніших кросоверів у країні знову демонструє любов водіїв до доступних та ефективних моделей. Незважаючи на це, у списку також присутні представники преміального сегменту.

Дані, опубліковані Укравтопром, свідчать про те, що кросовери та позашляховики утримують стабільні 34% ринку нових автомобілів у листопаді. Ось топ-10 найпопулярніших кросоверів в Україні:

Renault Duster – (355 шт.)
Volkswagen ID.4 – (297 шт.)
Toyota RAV4 – (252 шт.)
Nissan Qashqai – (204 шт.)
Toyota Land Cruiser Prado – (146 шт.)
Skoda Karoq – (140 шт.)
Mazda CX-5 – (128 шт.)
Skoda Kodiaq – (127 шт.)
Kia Sportage – (102 шт.)
Mercedes GLE – (102 шт.)

Визначається, більшість машин у списку належать до бюджетного сегменту. Це є характерною особливістю українського авторинку, де доступність та економічність завжди знаходять відгук у споживачів. Однак Toyota Land Cruiser Prado та Mercedes GLE, представники преміум-класу, також здобули свою аудиторію.

Загалом у листопаді 2023 року було продано 5,4 тисяч автомобілів, що на 74% перевищує аналогічні показники листопада 2022 року. Це вражаюче зростання свідчить про постійну активність українських автолюбителів та їх інтерес до різноманітних моделей, що поєднують у собі надійність та доступність.

Джерело УкрАвтоПром
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти