Водіям назвали одну кнопку в авто, яка економить їм понад 4000 гривень

Кнопка із зображенням хвилястого листя та написом ECON в автомобілі може дійсно збивати водіїв з пантелику, але насправді вона може заощадити їм гроші на паливі. Ця кнопка зазвичай призначена для переведення автомобіля в режим низької витрати палива при натисканні.

Увагу автомобілістів на маловідому опцію звернув ТікТокер @ learncar, який в одному з останніх відео пояснив, що коли ви активуєте цю кнопку, автомобіль переходить у режим, який оптимізує його роботу з метою економії палива. Це може включати зміну характеристик двигуна, трансмісії та інших систем автомобіля.

За рахунок оптимізації роботи автомобіля в режимі економії палива ви можете заощадити гроші на бензині або дизелі. За підрахунками блогера, у рік у такий спосіб можна уникнути додаткових витрат на заправку у сумі понад 4000 гривень. Шляхом зменшення витрати палива ви зможете проїхати більшу відстань на одній заправці, що зрештою призведе до зниження витрат на паливо.

Це одна із кнопок, яку водії повинні знати, як використовувати, щоб максимально ефективно керувати своїм автомобілем. Непоінформовані водії можуть проґавити можливість економії грошей, якщо не знають, як правильно використовувати цю функцію.

Важливо знати, як правильно використовувати різні функції та кнопки у вашому автомобілі, щоб забезпечити безпеку та економію ресурсів.

Джерело The Sun
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти