В Україні назвали 5 надійних авто до 300 тисяч гривень із дешевим обслуговуванням

Не багато початківців среде автомобілістів при покупці машини замислюються про те, що важлива не тільки ціна самого транспортного засобу, але і його подальшого обслуговування. У пошуку недорогого автомобіля з низькими експлуатаційними витратами українські експерти виділили деякі варіанти, які можна придбати за 300 тисяч гривень та обслуговувати за “копійки”.

Skoda Octavia (2012-2013 років): Модель відрізняється комфортабельним та просторим салоном, міцною ходовою частиною, та доступними двигунами об’ємом 1,4 та 1,6 літра. Доступні як механічна, і автоматична коробка передач.

Volkswagen Polo (2014-2015): Цей варіант оснащений 1,6-літровим двигуном і доступний з механічною або автоматичною коробкою передач. Також можна розглянути моделі, такі як Rapid, Solaris та інші, які мають схожі характеристики та обладнання.

Renault Megane (2012-2014 років): Цей автомобіль надійний, невибагливий у догляді та оснащений різними двигунами та коробками передач, включаючи 1,6-літровий агрегат та варіатор чи механічну коробку.

Hyundai Elantra (2011-2013 років): Цей варіант має гарний перелік налаштувань та міцний 1,6-літровий двигун з механічною або автоматичною коробкою. Рекомендується ретельна перевірка перед покупкою.

Nissan Juke (2010-2012 років): Хоча візуально виглядає нестандартно, цей автомобіль надійний та міцний. Він доступний з 1,6-літровим двигуном та механічною або варіаторною коробкою передач.

Вибір одного з цих варіантів допоможе вам заощадити як при покупці, так і при подальшому обслуговуванні автомобіля.

Джерело uamotors
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти