5 найгірших японських автомобілів, які слід уникати

Японські автомобілі славляться своєю надійністю та якістю, проте навіть серед таких престижних виробників, як Honda, Toyota та Mazda, є моделі, які виявилися невдалими та викликали розчарування у власників. Експерти Yahoo.Finance розповіли про деякі японські автомобілі, яких варто уникати.

1. Mitsubishi Eclipse

Mitsubishi Eclipse – невеликий спортивний автомобіль з високими витратами палива. Моделі, випущені між 1999 і 2003 роками та 2007 року, не відрізняються надійністю. Проблеми включають легке пошкодження ободів та коліс, що призводить до швидкого зношування шин. Інтер’єр зроблений з дешевих матеріалів, що надає йому неякісного вигляду. Власники також скаржилися на проблеми з автоматичною коробкою передач, силовим приводом та кермовим керуванням.

2. Honda CRX Del Sol

Хоча сучасні моделі Honda, такі як Civic та Accord, славляться своєю надійністю, Honda CRX Del Sol, випущена у 1992 році, виявилася розчаруванням. Її дах протікав, у салоні було галасливо, і ротори передніх гальм мали тенденцію до деформації. На щастя, Honda більше не виробляє подібних моделей.

3. Mazda RX-8

Перше покоління Mazda RX-8, випущене з 2004 по 2008 рік, не є найнадійнішим вибором. Власники скаржилися на несправності, ривки гідропідсилювача керма та надмірне споживання олії. У загальному рейтингу надійності Mazda, оціненому MadzaProblems.com, RX-8 посідає одне з останніх місць.

4. Toyota Paseo

Модель Paseo була зроблена Toyota в 1990-х роках, але вона не змогла завоювати популярність. Вона не має механічних проблем, але була блідою та малопомітною моделлю на тлі інших успішних моделей Toyota, таких як Camry, Tacoma та RAV4.

5. Suzuki Samurai та Suzuki X-90

Suzuki Samurai, випущений у 90-х роках, був схильний до перекидання під час маневрів і був оцінений як “неприйнятний” Consumer Reports. Наступником став Suzuki X-90, який також мав проблеми зі стійкістю та незвичайним дизайном. Samurai і X-90 вважаються одними з найневдаліших японських автомобілів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти