ТОП-7 насторожуючих водіїв фраз в оголошенні про продаж авто

Пошук уживаного автомобіля часто починається в інтернеті, але реальна оцінка авто відбувається у процесі спілкування з продавцем. Твоя МАШИНА розповість про сім поширених фраз в оголошеннях, які можуть сигналізувати про потенційні проблеми з автомобілем.

“Сів і поїхав”: Це може натякати на те, що машина продається з невирішеними дрібними проблемами, які продавець не згадував.

“Вкладень не вимагає”: Таке твердження часто може здатися оптимістичним, але реальний стан автомобіля може вимагати додаткових витрат.

“Усі подробиці по телефону”: Ця фраза може бути ознакою того, що в оголошенні спеціально втрачені важливі деталі про стан авто.

“Торг біля капота”: Ця пропозиція часто вказує на готовність продавця скинути ціну через існуючі недоліки автомобіля.

“Перевірка на будь-якому СТО”: Незважаючи на відкритість, що здається, така фраза може приховувати небажання продавця займатися усуненням вже відомих йому проблем.

“Не битий, не фарбований”: Часто така заява використовується для привернення уваги, тоді як історія автомобіля може виявитися складнішою.

“Автобізнесменів прохання не турбувати”: Це може свідчити про те, що продавець очікує торгуватися з приватною особою і можливо намагається уникнути професійної оцінки автомобіля.

Пам’ятайте, що купівля вживаного автомобіля потребує ретельного аналізу та перевірки. Не соромтеся ставити запитання та ретельно перевіряти автомобіль, щоб уникнути неприємних сюрпризів у майбутньому.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти