ТОП-6 фраз перекупу при виборі авто: як виявити спекулянта

При покупці вживаного автомобіля важливо навчитися читати між рядками та розпізнавати мову, яка може свідчити про те, що перед вами перекуп. “Твоя МАШИНА” наводить ТОП-6 фраз продавця авто, які можуть підняти червоний прапор та вимагають особливої уваги.

1. “Автомобіль із одним попереднім власником”

Найчастіше подібна фраза може бути використана для прикриття факту, що автомобіль куплено на аукціоні або в іншого перекупника. Переконайтеся в правдивості цього твердження і попросіть історію володіння.

2. “Чудовий стан для свого віку”

Ця фраза може бути натяком на приховані проблеми, із якими продавець хоче вас не ознайомити. Попросіть подробиці та огляньте автомобіль ретельно.

3. “Кузов без дефектів”

Знову ж таки, подібні твердження можуть не відповідати дійсності. Ретельно огляньте автомобіль на наявність прихованих пошкоджень.

4. “Без вкладень, сів і поїхав”

Можливо, продавець намагається підкреслити привабливість автомобіля, але це часто може бути прийомом відволікання від можливих проблем. Задайте питання про технічний стан.

5. “Продам чи обміняю”

Професійні перекупники можуть використовувати цю фразу, щоб придбати автомобіль на продаж із мінімальними витратами. Будьте пильні та уточніть, чому продається.

6. “Бери, не пошкодуєш”

Подібні запевнення можуть бути зроблені з метою прискорити продаж. Намагайтеся отримати незалежну думку про стан автомобіля, перш ніж зробити покупку.

Пам’ятайте, що при виборі старого автомобіля важливо довіряти своєму інстинкту, ставити багато питань і ретельно проводити огляд. Іноді за фразами перекупу можна побачити справжні наміри.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти