Як знайти хороший уживаний автомобіль для купівлі: на що варто звернути увагу

При пошуку хорошого транспорту з пробігом важливо враховувати низку факторів, які не дозволять новому власнику в майбутньому не потрапити в халепу. Придбання уживаної машини приховує за собою низку ризиків, які слід нівелювати відразу щодо потенційної покупки.

Експерти звертають увагу, що вік автомобіля далеко не завжди є ключовим фактором. Деякі машини, які дбайливо та акуратно експлуатували 10 років і більше, можуть перебувати у відмінному стані. У той же час, є приклади, коли автомобіль «вбивають» за рік.

Рекомендується максимально ретельно, наскільки дозволяють обставини, вивчити авто в технічному плані та зайнятися пошуком візуальних дефектів. Важливо, щоб машина не мала явних пошкоджень салону і кузова. В останньому випадку не зайвим буде використовувати товщиномір для перевірки фарбування, а також оглянути стан болтів кріплень кузовних елементів. Якщо на них є подряпини та сліди відкручування, можливо, машина проходила через серйозне відновлення.

Важливою є також перевірка юридичної чистоти автомобіля. Використовуючи VIN-код транспортного засобу можна отримати відомості про колишніх власників, участь авто в ДТП, перебування в заставі, розшуку та інші обтяження.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти