Водіям розповіли, як голими руками видалити лід із лобового скла автомобіля

У мережі набирає популярність відео, зняте жителем Лондона Джейкобом Каннінгем-Беллом, в якому автомобіліст ділиться своїм лайфхаком з очищення лобового скла автомобілі від льоду голими руками. Для цього методу не потрібні скребки, щітки та пакети з теплою водою.

Джейкоб пропонує зовсім іншу тактику. У відео він впевнено кладе свою руку на крижане покриття. Під впливом тепла від його долоні крига починає танути і відставати від поверхні скла. Далі чоловік легко знімає крижину, що розтопилася, з автомобіля.

Хоча цей метод може не підходити для всіх ситуацій та всіх водіїв, деякі були вражені його ефективністю та оригінальністю. Судячи з реакції глядачів, метод Джейкоба можна оцінити як досить нестандартний та вкрай економічний.

Багато користувачів поставилися до відео з гумором, назвавши автора ролика «джедаєм». Деякі коментатори не стрималися і піддали «лайфхак» жорсткій критиці, заявивши, що часу на розморожування скла доведеться витратити стільки, скільки потрібно, щоб подолати половину шляху до роботи чи навчання.

Незалежно від того, наскільки ефективним є цей метод, він, безумовно, привернув увагу і викликав інтерес водіїв. Можливо, деякі вирішать випробувати цей спосіб у своїх умовах та поділитися своїм досвідом у мережі.

Джерело The Sun
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти