Як досвідчені водії використовують у машині жіночий лак для нігтів: рятівний лайфхак

З досвідом у автомобілістів з’являються численні особливі навички догляду та експлуатації транспортного засобу, які новачкам можуть здатися дивними. Водії возять із собою іноді зовсім нетипові речі. Однією з них може стати жіночий лак для нігтів.

Зрозуміло, якщо водій – жінка, наявність у неї в бардачку цього косметичного засобу питань не викликає. Однак навіщо він чоловік? Як з’ясувалося, безбарвний лак для нігтів дозволяє автомобілістам урятуватися від зайвих витрат і навіть проблем із поліцією. Він ідеально підходить для фіксації невеликих тріщин на лобовому склі.

Як відомо, пошкодження на вікнах автомобіля мають властивість розростатися з часом. Лак не допустить цього. Якщо тріщина стане великою, то до водія виникнуть питання поліції. Непоодинокі випадки, коли інспектори навіть штрафують автомобілістів за це. І хоча найчастіше суди визнають такі штрафи незаконними, головного болю та стресу водіям вони здатні додати. Хоча б тому деяким керманичам не зайвим матиме при собі жіночий лак для нігтів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти