Навіщо японці ставлять фанеру біля коліс своїх авто: українським водіям на замітку

Японці відомі усьому світу завдяки своїй винахідливості у галузі високих технологій. Але мало хто думає, наскільки це геніальний народ навіть на побутовому рівні. Нещодавно користувачі мережі прийшли в захват від одного простого і в той же час неймовірного лайфхака японських автомобілістів.

Нерідко в Японії можна помітити, що біля багатьох автомобілів стоїть фанера чи звичайні дошки. Ними водії підпирають збоку колеса автомобілів. Така традиція може здатися дивною до того моменту, поки не дізнаєшся, навіщо японці так роблять. Адже насправді таким чином вони борються з навалою бездомних собак, які звикли мітити територію прямо на колеса припаркованих на узбіччі транспортних засобів. Тварини випорожнюються на машини, залишаючи неприємний запах.

Японці спритно ставити біля коліс дошки або фанери таким чином, щоб створити для собак максимальні незручності при описі коліс. А чотири невеликі фанерки по кожній на колесо легко збираються і займають трохи місця в багажнику. Українським автомобілістам такий лайфхак може стати в нагоді, якщо вони страждають від аналогічних проблем.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти