Прогрів машини без запуску двигуна: водіям розкрили одну секретну кнопку в авто

Безліч функцій і можливостей сучасних автомобілів залишаються прихованими навіть для досвідчених водіїв. Популярний ТікТокер і автомобільний експерт під ніком Аджай (@bimmer_325i) у себе на сторінці поділився з передплатниками черговою дивовижною порадою, якої, ймовірно, багато автовласників не знали.

Лайфхак стосується прогріву машини без запуску двигуна. Аджай показав у свіжому ролику на прикладі однієї з моделей BMW кнопку з написом “REST” і хвилястими стрілочками, що вказують вгору. Ця кнопка може використовуватися для обігріву за допомогою використання залишкового тепла двигуна, щоб зберегти комфортну температуру в салоні вашого автомобіля.

За словами блогера, функція може бути особливо корисною в зимові місяці, коли хочеться повернутися в теплий автомобіль після нетривалої відсутності, але немає бажання заводити двигун. Як стверджує Аджай, функція “REST” може працювати близько 30 хвилин, що запобігає розрядці акумулятора і забезпечує деякий час комфортного тепла у вашому автомобілі.

Джерело The Sun
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти