Як не потрапити в халепу під час вибору машини з пробігом: 3 явно погані ознаки

Під час купівлі вживаного автомобіля важливо звертати увагу на різні аспекти, які можуть впливати на його стан і надійність. Досвідчені продавці та консультанти з сервісного обслуговування поділилися трьома “червоними прапорцями”, які повинні вас насторожити при виборі машини.

Занадто низька ціна порівняно з ринковими аналогами
Хоча спочатку це може здатися вигідною пропозицією, занадто низька ціна часто є ознакою прихованих проблем з автомобілем. Уважне вивчення списку проблем і ретельний огляд можуть допомогти уникнути неприємних сюрпризів.

Аномальна поведінка автомобіля під час тест-драйву
Неправильні звуки або індикатори на приладовій панелі, що спалахують, можуть вказувати на серйозні проблеми з двигуном або іншими системами, які можуть потребувати дорогого ремонту.

Поганий стан салону
Брудний або погано доглянутий салон може свідчити про недбале ставлення власника до автомобіля. Навіть, якщо явних слідів бруду на перший погляд не видно, це не може свідчити про акуратну і дбайливу експлуатацію. Заповзятливий продавець міг виконати поверхневе прибирання, щоб справити хороше враження. Рекомендується оглянути важкодоступні місця, щоб зрозуміти, наскільки ретельно і часто їх прибирали.

Відсутність у продавця доказів регулярного технічного обслуговування
Нещодавній техогляд, записи про заміну мастила та інші документи, що підтверджують проведені роботи з догляду за автомобілем, є важливими індикаторами його стану. Якщо продавець не може надати жодних документів про технічне обслуговування, це може бути сигналом недостатньої уваги до стану автомобіля або приховування інформації про його реальний стан.

Джерело Motorbiscuit
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти