Автомеханік назвав водіям одну кнопку в авто, яка вдвічі збільшує термін служби двигуна

Американський автоблогер і механік із 56-річним стажем Скотті Кілмер висловився про довговічність роботи автомобільного двигуна. Експерт назвав водіям лише одну кнопку, яка може вдвічі продовжити термін служби силового агрегата.

Зокрема, Кілмер закликає автомобілістів звернути увагу на опцію автоматичного запуску/зупинки мотора. Останнім часом вона користується популярністю серед водіїв у зв’язку з тим, що дає можливість скоротити витрату палива, а також шкідливі викиди в атмосферу. Водночас Скотті звертає увагу, що подібна експлуатація двигуна призводить до підвищеного зносу агрегату. Механік зазначив, що 97% зносу мотора припадає під час його запуску. Що частіше ви здійснюєте пуск двигуна, то швидше він приходить у непридатність.

Вимкнути функцію автоматичного запуску мотора можна за допомогою натискання кнопки з літерою “A” і зігнутою стрілкою. Індикаторна лампочка після цього має згаснути. Багато водіїв у коментарях зізналися, що не підозрювали про таке відкриття і подякували Кілмеру за пораду.

Джерело The Sun
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти